KOSOVA

Soreca flet për herë të parë për marrëdhënien e tij me zv/ministren Romina Kuko

Ambasadori i BE-së Luigi Soreca do të flasë në puntatën e sotme në emisionin “Open” në Top Channel, edhe për marrëdhënien e tij me zv/ministren e Brendshme, Romina Kuko. Në media është përfolur sikur midis të dyve ka pasur një lidhje intime, por kjo është hedhur poshtë nga zv/ministrja, kurse Soreca nuk ka komentuare, do ta bëjë sot për herë të par՞.

Gjithashtu është përfolur ne media të ndryshme edhe se ekziston një video intime mes të dyve. Sot në mbrëmje, ai do të flasë për akuzat. Zv/ministrja e Brendshme foli në lidhje me këto fjalë dhe e quajti goditje nën brez.

“Një nga rreziqet që u paraqitet demokracive kudo është politika e paprinciptë, politika pa parime, politika me goditje nën brez, ku ti denigron kundërshtarin, kur ti nuk ke argumentin e duhur për të luftuar kundërshtarin.

Historia ka treguar se ata që kanë sulmuar, janë ata që humbasin, sepse në fund të ditës nëse ka diçka të mrekullueshme, është që e vërteta triumfon. Kam qenë jashtëzakonisht shumë e qetë duke qenë s..

Ambasadori i BE-së Luigi Soreca do të flasë në puntatën e sotme në emisionin “Open” në Top Channel, edhe për marrëdhënien e tij me zv/ministren e Brendshme, Romina Kuko. Në media është përfolur sikur midis të dyve ka pasur një lidhje intime, por kjo është hedhur poshtë nga zv/ministrja, kurse Soreca nuk ka komentuare, do ta bëjë sot për herë të par՞.

Gjithashtu është përfolur ne media të ndryshme edhe se ekziston një video intime mes të dyve. Sot në mbrëmje, ai do të flasë për akuzat. Zv/ministrja e Brendshme foli në lidhje me këto fjalë dhe e quajti goditje nën brez.

“Një nga rreziqet që u paraqitet demokracive kudo është politika e paprinciptë, politika pa parime, politika me goditje nën brez, ku ti denigron kundërshtarin, kur ti nuk ke argumentin e duhur për të luftuar kundërshtarin.

Historia ka treguar se ata që kanë sulmuar, janë ata që humbasin, sepse në fund të ditës nëse ka diçka të mrekullueshme, është që e vërteta triumfon. Kam qenë jashtëzakonisht shumë e qetë duke qenë se nuk kam pasur asnjë dilemë brenda vetes”, tha ajo për akuzat.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

To Top