SHOWBIZ

Big Mama ‘bëhet’ Sulltaneshë, por kush është Sulltani?

Bigi në pritje të sulltanit.

Këngëtarja e njohur Big Mama është femra e cila gjithmonë reflekton pozitivitet.

Ajo është më e buzëqeshura e estradës shqiptare, e cila profesionin e saj e bën me shumë përkushtim dhe energji, shkruan “Kosovarja”.

Kur është fjala për jetën private Big Mama karakerizohet për sinqeritetin e saj dhe gjithmonë zemër hapur ndaj opinionit, pa fshehur gjë nga jeta e saj, qoftë dhe privatësia e saj.

Derisa të tjerët femra thonë se janë në pritje të Princit, kjo veçon nga tjerat, këngëtarja në fjalë përmes postimeve që ka bërë duket sikur e pret Sulltanin.

Përveç që po duket bukur me këtë lloj të veshjes, Bigu shton kureshtje se çka fshihet pas këtyre pamjeve që ka publikuar në Instagramin e saj.

Mbesim me shpresë se do na zbulojë Sulltanin që pret.

Bigi në pritje të sulltanit.

Këngëtarja e njohur Big Mama është femra e cila gjithmonë reflekton pozitivitet.

Ajo është më e buzëqeshura e estradës shqiptare, e cila profesionin e saj e bën me shumë përkushtim dhe energji, shkruan “Kosovarja”.

Kur është fjala për jetën private Big Mama karakerizohet për sinqeritetin e saj dhe gjithmonë zemër hapur ndaj opinionit, pa fshehur gjë nga jeta e saj, qoftë dhe privatësia e saj.

Derisa të tjerët femra thonë se janë në pritje të Princit, kjo veçon nga tjerat, këngëtarja në fjalë përmes postimeve që ka bërë duket sikur e pret Sulltanin.

Përveç që po duket bukur me këtë lloj të veshjes, Bigu shton kureshtje se çka fshihet pas këtyre pamjeve që ka publikuar në Instagramin e saj.

Mbesim me shpresë se do na zbulojë Sulltanin që pret.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

To Top