SHOWBIZ

Shtrirë në barë dhe përkrah Monikës/ Ilir Meta uron Shën Valentinin

Presidenti i Republikës Ilir Meta dhe bashkëshortja e tij Monika Kryemadhi i kanë dërguar këtë urim, si çift, qytetarëve shqiptarë me rastin e Shën Valentinit: “Më shumë dashuri në zemrat e të gjithë shqiptarëve!” Mesazhi është shoqëruar me një fotografi të çiftit Meta, pa korniza zyrtare. Të shtrirë në bar dhe veshur casual çifti presidencial ka zgjedhur të urojë në këtë mënyrë.

The post Shtrirë në barë dhe përkrah Monikës/ Ilir Meta uron Shën Valentinin appeared first on Gazeta Shqiptare Online.

Presidenti i Republikës Ilir Meta dhe bashkëshortja e tij Monika Kryemadhi i kanë dërguar këtë urim, si çift, qytetarëve shqiptarë me rastin e Shën Valentinit: “Më shumë dashuri në zemrat e të gjithë shqiptarëve!” Mesazhi është shoqëruar me një fotografi të çiftit Meta, pa korniza zyrtare. Të shtrirë në bar dhe veshur casual çifti presidencial ka zgjedhur të urojë në këtë mënyrë.

The post Shtrirë në barë dhe përkrah Monikës/ Ilir Meta uron Shën Valentinin appeared first on Gazeta Shqiptare Online.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LAJME ME TE LEXUARA

To Top