Bes Kallaku i lumtur pranë personit të zemrës

Aktori i njohur Bes Kallaku kohës së fundit është i pranishëm në mediat rozë, për arsye të ndarjes me Xhensila Mrytezaj. Aktori pak orë me parë ka ndarë disa pamje mjaftë të bukura me vajzën e tij, shkruan “Kosovarja”. Të lumtur dhe të buzëqeshur babë e bijë shihen pranë njëri tjetrit. Besi shumë herë ka treguar […]

Bes Kallaku i lumtur pranë personit të zemrës

Aktori i njohur Bes Kallaku kohës së fundit është i pranishëm në mediat rozë, për arsye të ndarjes me Xhensila Mrytezaj.

Aktori pak orë me parë ka ndarë disa pamje mjaftë të bukura me vajzën e tij, shkruan “Kosovarja”.

Të lumtur dhe të buzëqeshur babë e bijë shihen pranë njëri tjetrit.

Besi shumë herë ka treguar se Ajka dhe Amen janë personat me të rëndësishëm në jetën e tij.