I paskan gënjyer të gjithë, Ledri dhe Sara shfaqen bashkë në New Yrok

Aludohej për ndarjen e tyre, Sara dhe Ledri bashkë edhe në New York Këngëtari shqiptar, Ledri Vula dhe gruaja e tij Sara Hoxha tash e sa kohë nuk shfaqeshin bashkë në publik për çka edhe aludohej që janë ndarë. Gjatë tërë kësaj kohe Ledri dhe Sara nuk u prononcuan për media duke mos pohuar dhe […]

I paskan gënjyer të gjithë, Ledri dhe Sara shfaqen bashkë në New Yrok

Aludohej për ndarjen e tyre, Sara dhe Ledri bashkë edhe në New York

Këngëtari shqiptar, Ledri Vula dhe gruaja e tij Sara Hoxha tash e sa kohë nuk shfaqeshin bashkë në publik për çka edhe aludohej që janë ndarë.

Gjatë tërë kësaj kohe Ledri dhe Sara nuk u prononcuan për media duke mos pohuar dhe as mohuar asgjë rreth kësaj ngjarje.

Por zërat për një ndarje të mundshme i shuan Ledri dhe Sara pasi u fotografuan bashkë në një koncert të Ledrit në New York.

Ata të dy nuk deklaruan asgjë edhe pas publikimit të fotografive.

Ledri dhe Sara kanë së bashku një vajzë, që e kanë quajtur Poem Blu.