Komuna e Vushtrrisë nis ndërtimin e urës që ishte rrënuar gjatë vërshimeve

Kryetari i Komunës së Vushtrrisë, Ferit Idrizi, ka bërë të ditur se ka nisur ndërtimi i urës në lagjen “Kastrati”, që ishte rrënuar gjatë vërshimeve. “Kjo urë do të lehtësojë qarkullimin e banorëve dhe do të evitojë rrezikun e vërshimeve në këtë pjesë të Vushtrrisë”, tha kryetari Idrzi. The post Komuna e Vushtrrisë nis ndërtimin e urës që ishte rrënuar gjatë vërshimeve first appeared on ATV. The post Komuna e Vushtrrisë nis ndërtimin e urës që ishte rrënuar gjatë vërshimeve appeared first on ATV.

Komuna e Vushtrrisë nis ndërtimin e urës që ishte rrënuar gjatë vërshimeve

Kryetari i Komunës së Vushtrrisë, Ferit Idrizi, ka bërë të ditur se ka nisur ndërtimi i urës në lagjen “Kastrati”, që ishte rrënuar gjatë vërshimeve.

“Kjo urë do të lehtësojë qarkullimin e banorëve dhe do të evitojë rrezikun e vërshimeve në këtë pjesë të Vushtrrisë”, tha kryetari Idrzi.

The post Komuna e Vushtrrisë nis ndërtimin e urës që ishte rrënuar gjatë vërshimeve first appeared on ATV.

The post Komuna e Vushtrrisë nis ndërtimin e urës që ishte rrënuar gjatë vërshimeve appeared first on ATV.