Maturantja që ç'mendi gjithe Shqiptaret ne Facebook a e dini nga eshte ajo ?

Maturantja që ç'mendi gjithe Shqiptaret ne Facebook a e dini nga eshte ajo ?

Maturantja që ç'mendi gjithe Shqiptaret ne Facebook a e dini nga eshte ajo ?

Ky organizim shënon edhe përfundimin e mësimit të shkollës së mesme dhe kalimi në një etapë tjetër të jetës e qe janë studimet në universitet, raporton ORAinfo.

Andaj maturantët kujdesën qe në këtë festë të duken sa me bukur.

Ata përpjekjen qe të vishen sa me unik qe të jenë me në qendër të vëmendjes.

Një veshje unike dhe shumë e komentuar në rrjetet sociale ka qenë e një maturantes nga Shtimja.

E veshur me fustan të kuq dhe të gjatë, ajo qe ka marrë vëmendjen është një ‘gjarpër’ gjigant me të cilin e ka mbështjellur trupin e saj.

E kombinuar bukur në veshje dhe e rregulluar me stil, maturantët nga Shtimja ka shkëlqyer në mbrëmjen e maturës.