Ndodh puthja e parë në Big Brother Vip…POR JO ATO QE MENDONI..

Të gjithë po prisnin një hap më tëj në raportin e Albës me Azemin në shtëpinë vip. Por jo puthja e parë ka ardhur nga çifti i vjetër Adri dhe Ilirjana. Adri dhe Ilirjana dhe pse janë çift nuk janë parë në momente intime në shtëpi. Pas këmbënguljes së banorëve çifti u puthën në buzë […]

Ndodh puthja e parë në Big Brother Vip…POR JO ATO QE MENDONI..

Të gjithë po prisnin një hap më tëj në raportin e Albës

me Azemin në shtëpinë vip.

Por jo puthja e parë ka ardhur nga çifti i vjetër Adri dhe Ilirjana.

Adri dhe Ilirjana dhe pse janë çift nuk janë parë në momente intime në shtëpi.

Pas këmbënguljes së banorëve çifti u puthën në buzë për herë të parë që nga hyrja në shtëpinë më të madhe në vend.

Kjo puthje erdhi pas kërkesave nga të gjithë banorët e tjerë të cilët mbrëmë u qëndruan te shtrati dhe u thanë “puthe, puthe”.

Kujtojmë se përveç këtyre dhe Blerando me Shqipen janë përfolur për një pëlqim të mundshëm nga ana e tyre.

Mbetet për tu parë në vijim nëse do të kemi një konsolidim të një çifti tjetër në BBVK.