Rebel Moon – Part Two: The Scargiver (2024)

Kora dhe luftëtarët e mbijetuar përgatiten të mbrojnë Veldtin, shtëpinë e tyre të re, së bashku me njerëzit e saj kundër Mbretërisë. Luftëtarët përballen me të kaluarën e tyre, duke zbuluar motivet e tyre përpara se forcat e Mbretërisë të mbërrijnë për të shtypur rebelimin në ngritje.The post Rebel Moon – Part Two: The Scargiver (2024) appeared first on Filmaon.tv.

Rebel Moon – Part Two: The Scargiver (2024)

Kora dhe luftëtarët e mbijetuar përgatiten të mbrojnë Veldtin, shtëpinë e tyre të re, së bashku me njerëzit e saj kundër Mbretërisë. Luftëtarët përballen me të kaluarën e tyre, duke zbuluar motivet e tyre përpara se forcat e Mbretërisë të mbërrijnë për të shtypur rebelimin në ngritje.

The post Rebel Moon – Part Two: The Scargiver (2024) appeared first on Filmaon.tv.