Sky Hunter (2017) HD

Disa të rinjë pasi kaluan kontrollin dhe u bashkuan me një bazë legjendare të Forcave Ajrore të Kinës. Liu Haochen (Jiahang Li) është i përfshirë në komplotin e terroristit ndërkombëtar. Pas kësaj, qeveria kineze zbuloi se ka një komplot të madh pas gjithë këtyre sulmeve terroriste. Forcat ajrore kineze duhet të shkatërrojnë të gjithë organizatën […]The post Sky Hunter (2017) HD appeared first on Filmaon.tv.

Sky Hunter (2017) HD

Disa të rinjë pasi kaluan kontrollin dhe u bashkuan me një bazë legjendare të Forcave Ajrore të Kinës. Liu Haochen (Jiahang Li) është i përfshirë në komplotin e terroristit ndërkombëtar. Pas kësaj, qeveria kineze zbuloi se ka një komplot të madh pas gjithë këtyre sulmeve terroriste. Forcat ajrore kineze duhet të shkatërrojnë të gjithë organizatën terroriste dhe përgjegjësinë për mbrojtjen e nderit dhe sigurisë së Republika Popullore e Kinës ra në Wu Di, Zhao Yali dhe në supet e pilotëve të tjerë të rinj.

The post Sky Hunter (2017) HD appeared first on Filmaon.tv.