SHENDETI

bg
Tri punët më të mira për njerëzit në depresion

Tri punët më të mira për njerëzit në depresion

Është vërtetuar shkencërisht se zgjedhja e duhur e punës ka një efekt pozitiv në...

bg
A është i lidhur obeziteti në fëmijëri me shfaqjen e kancerit më vonë në jetë

A është i lidhur obeziteti në fëmijëri me shfaqjen e kancerit më vonë në jetë

Kohët e fundit u publikua një studim që tregoi se ekziston një lidhje shqetësuese...

bg
Çfarë është filicidi dhe a janë psikopatë me diagnozë të gjithë prindërit që vrasin fëmijët e tyre

Çfarë është filicidi dhe a janë psikopatë me diagnozë të gjithë prindërit që vrasin fëmijët...

Vrasja e fëmijës së vet nga njëri ose nga të dy prindërit përkufizohet si filicid,...

bg
Hunda ju është bllokuar, por nuk jeni i ftohur: Ndoshta bëhet fjalë për këtë sëmundje

Hunda ju është bllokuar, por nuk jeni i ftohur: Ndoshta bëhet fjalë për këtë sëmundje

Djegësira e stomakut që kthehet në ezofag mund të shkaktojë shumë probleme, një...

bg
Përse bën mirë qumështi me kakao?

Përse bën mirë qumështi me kakao?

Një gotë me qumësht dhe kakao përmban 611 ml acid galik dhe flavonoide, funksioni...

bg
Njihuni me 3 erëzat që do të shpëtojnë mëlçinë nga sëmundjet!

Njihuni me 3 erëzat që do të shpëtojnë mëlçinë nga sëmundjet!

Shumë përdorues të ilaçeve bimore sugjerojnë përdorimin e bimëve për të rritur shëndetin...

bg
Këto 8 probleme shëndetësore mund t’i kesh nga moti i keq

Këto 8 probleme shëndetësore mund t’i kesh nga moti i keq

Moti ndikon në mënyrë direkte tek shëndeti: në organe, tek lëkura dhe në ndjesinë...

bg
Ca hile të vogla për t’i shpëtuar gripit të këtyre ditëve!

Ca hile të vogla për t’i shpëtuar gripit të këtyre ditëve!

Pasojat e kapriçove të motit janë të gjitha mbi ne! Këto ditë të paktën një nga...

bg
Pse duhet t’i shtoni stikat tek lista e frutave të preferuara?

Pse duhet t’i shtoni stikat tek lista e frutave të preferuara?

Një nga gjërat më të mira të frutave të thata në përgjithësi është pasuria me minerale,...

bg
Pagjumësia rrezikon shëndetin e zemrës

Pagjumësia rrezikon shëndetin e zemrës

Personat që vuajnë nga pagjumësia mund të kenë një rrezik më të madh të sëmundjes...

bg
Provoni këto metoda të pazakonta: Disa mënyra më efektive për të mposhtur dhimbjen e fytit në shtëpi

Provoni këto metoda të pazakonta: Disa mënyra më efektive për të mposhtur dhimbjen e fytit...

Dhimbjet e fytit janë shumë të zakonshme, veçanërisht për shkak të ndryshimeve të...

bg
Disa mënyra se si njerëzit e mërzitshëm bëhen të padurueshëm

Disa mënyra se si njerëzit e mërzitshëm bëhen të padurueshëm

Disa sjellje i bëjnë njerëzit të perceptohen si më shumë të mërzitshëm se disa të...

bg
Është lejuar Ilaçi për tumoret desmoide në pacientët e rritur

Është lejuar Ilaçi për tumoret desmoide në pacientët e rritur

Ilaçi i miratuar është menduar kryesisht për trajtimin e pacientëve të rritur që...

bg
A janë lotët artificialë dhe pikat e tjera të syve të sigurta për t’u përdorur çdo ditë?

A janë lotët artificialë dhe pikat e tjera të syve të sigurta për t’u përdorur çdo ditë?

Përdoren kur sytë kruhen ose lotojnë, si dhe për alergjitë Zakonisht mund të merren...

bg
Pesë vitaminat kryesore që duhen marrë gjatë dimrit

Pesë vitaminat kryesore që duhen marrë gjatë dimrit

Nëse gjatë muajve të dimrit ndjeni se jeni në humor të keq, jeni të lodhur, nervoz...

bg
Ilaçet që përdoren për humbje të peshës mund ta ulin rrezikun për kancerin e zorrëve

Ilaçet që përdoren për humbje të peshës mund ta ulin rrezikun për kancerin e zorrëve

Barnat që së fundmi përdoren për humbjen e peshës, mund ta ulin rrezikun për zhvillimin...

bg
Koha që ju duhet për t’ju marrë gjumi, tregon gjendjen tuaj shëndetësore

Koha që ju duhet për t’ju marrë gjumi, tregon gjendjen tuaj shëndetësore

Gjumi është i domosdoshëm për trupin e njeriut dhe mjekët shpesh theksojnë se një...

bg
Prostata, problemet dhe trajtimi

Prostata, problemet dhe trajtimi

Prostata është një organ i vogël me një madhësi afërsisht sa një arrë, me peshë...